Obuka: Pisanje prijedloga projekta i budžeta

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA Banja Luka i Omladinski savjet Republike Srpske uz podršku Inovacionog centra Banja Luka organizuju dvodnevnu obuku iz oblasti projektnog menadžmenta, koja će se održati od 9 do 17 časova u četvrtak i petak, 19. i 20. aprila 2018. godine u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka.

Cilj obuke je pružiti učesnicima znanja u vezi pripreme projektnog prijedloga i upoznati programskim okvirom prijedloga projekta i budžeta.

Tokom obuke učesnici će imati priliku da steknu znanja o pisanju projekata, programskom okviru prijedloge projekta kojeg čine projektni ciklus, sažetak projekta, analiza problema, definisanje ciljeva, određivanje ciljnih grupa, metodologija, rezultati projekta, plan aktivnosti, izvještvanja, praćenje, budžet i dr.

Predavač je mr Ilija Trninić, izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice „Perpetuum mobile“ iz Banja Luke, koji već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Do sada je objavio kao autor i koautor petnaest naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da popunjeni obrazac pošaljete najkasnije do 18. aprila 2018. godine do 12 časova na email: ik.cerebra@gmail.com

Prijavni obrazac možete ovdje preuzeti: Prijavni obrazac – Obuka pisanje prijedloga projekta i budžeta

Broj mjesta je ograničen. Ukoliko broj učesnika bude veći od planiranog, CEREBRA će organizovati i novu radionicu u novom terminu.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću putem emaila.

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju obuke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top