Uspješno organizovana obuka Pisanje prijedloga projekta i budžeta

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA iz Banja Luke i Omladinski savjet Republike Srpske uz podršku Inovacionog centra Banja Luka i Socijalno-edukativnog centra Banja Luka uspješno organizovali obuku Pisanje prijedloga projekta i budžeta koja se održala 19. i 20. aprila 2018. godine u Banjoj Luci.

Cilj obuke je bio pružiti učesnicima znanja u vezi pripreme projektnog prijedloga i upoznati ih sa programskim okvirom prijedloga projekta i budžeta. Predavač na obuci je bio Ilija Trninić, izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice „Perpetuum mobile“ iz Banja Luke, koji već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva.

Obuku je prošlo 23 učesnika/ce iz Banja Luke, Gradiške, Prijedora, Laktaša, Milića, Doboja i Trebinja, koji su na kraju dobili sertifikate o pohađanju obuke.

Organizacija članica Omladinskog savjeta Republike Srpske, CEREBRA iz Banja Luke, će nastaviti raditi na neformalnoj edukaciji mladih, te najavljuje dodatne obuke s ciljem jačanja kapaciteta, vještina i sposobnosti mladih ljudi.

Scroll to top