Radionica: Kako efikasno komunicirati i sarađivati sa medijima?

Odnosi sa medijima su dio odnosa s javnošću. Njihova uloga je u dostizanju maksimuma publikacije i širine informacija, da bi se ostvarili popularnost i razumijevanje. Prije nego što se obavi razgovor sa bilo kojim od predstavnika medija, služba odnosa s javnošću bi trebalo dobro da prouči i prostudira strategiju konkretne medijske kuće, novinara i ostalih.

Na koji način, kojim metodama i kako na najkvalitetniji način izgraditi odnose sa medijima, saznajte na radionici koja će se održati u petak, 15. novembra 2019. godine u periodu od 10 do 18 časova u Domu omladine Banja Luka.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal i osvježenje.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 14. novembra 2019. godine na https://forms.gle/2gxgVrgCwrFQmDkU6

Po završetku, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Radionica se realizuje u sklopu projekta “P.O.K.R.E.T. – Program osnaživanja kompetencija kroz razvoj, edukacij i trening” koji podržava i sufinansira Grad Banja Luka. Cilj projekta je osnaživanje kompetencija mladih i jačanje kapaciteta organizacija iz kojih dolaze.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top