Seminar “Krizno komuniciranje”

Najveća opasnost za gubitak stečenog ugleda organizacije je krizna situacija. Kriza je neplanirani i neželjeni izrazito negativni proces koji traje određeno vrijeme. Krizni negativni uticaj može ugroziti dugoročni opstanak organizacije.

Na koji način predvidjeti krizne situacije, pravilno se pripremiti za izlazak iz krize, na pravi način komunicirati sa medijima i ostalim ciljnim javnostima u toku trajanja krizne situacije, možete saznati na jednodnevnom seminaru “Krizno komuniciranje” koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 22. februara 2020. godine (subota), u periodu od 10 do 18 časova. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz “Krizno komuniciranje” će vas voditi Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od teorijskog i praktičnog dijela, gdje će predavač sa polaznicima, kroz interakciju, proći kroz osnovne pojmove krize, načine pripreme i izrade kriznih planova komuniciranje, načine predviđanja kriznih situacija, reakcija na krizne situacije prema različitim javnostima, načine oblikovanja pozitivnog stava prema nastaloj kriznoj situaciji…

Rečenica “Nemam komentar” produbljuje, a ne poboljšava kriznu situaciju.

Cijena kotizacije za seminar “Krizno komuniciranje” je 92,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 17. februar 2020. godine, a rok za uplatu kotizacije je 20. februar 2020. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/16MJuvWmSxQdj-tzvnS2QCB8UsrZrW8_IOzDvIXQu29k/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300 ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top