GLASANJE U TOKU: Miloš Kovačević za mladog evropskog ambasadora

Naš kolega i prijatelj, programski koordinator naše organizacije Miloš Kovačević takmiči se za prestižnu titulu mladog evropskog ambasadora sa prostora Zapadnog Balkana.

U izboru mladih ambasadora iz Bosne i Hercegovine nalazi se 50 mladih ljudi dok će svega najboljih 10 imati priliku da u naredne tri godine budu ,,glas mladih” u procesu pridruživanja zemalja Zapadnog Balkana Evropskoj Uniji.

Podržimo svojim glasom našeg prijatelja i sugrađanina jer će time Banja Luka ali i mladi našeg grada dobiti svog predstavnika na evropskom nivou.

Proces glasanja odvija se u nekoliko koraka:

1. Potrebno je da odete na link (ovdje)

2. Kliknite na opciju ,,VOTE”

3. Kada vam se otvori prozor idite na opciju ,,register” i unesite mail adresu koju koristite i postavite koju god šifru želite (što jednostavnija)

4. Idite na opciju ,,log in” te provjerite vaš mail kada vam se pokaže obavještenje da vam je sistem poslao mail

5. Udjite na vaš mail i kliknite na link koji ste dobili te ponovo unesite mail adresu i šifru koju ste postavili te kliknite ,,log in”

6. Nakon ovoga ste registrovani za glasanje!

U padajućem meniju odaberite ,,Bosnia and Herzegovina”. Glasati možete maksimalno za 10 kandidata (5 momaka i 5 djevojaka).

U ovom izboru je i naš Miloš te vas pozivamo da svojim glasom prvenstveno podržite njega ali i ostale mlade za koje smatrate da će vas dostojno predstavljati.

Ukoliko budete imali problema sa prijavom, registracijom i glasanjem budite slobodni da nam se javite.

Pozivamo vas da u što većem broju podijelite ovu vijest i da Banjaluka podrži mlade, kreativne i perspektivne ljude koji će je predstavljati u najboljem svjetlu.

Hvala!

#CerebraTeam

Scroll to top