Kafa sa poslanicima Evropskog parlamenta

Kao što znate iz prethodnih objava, međunarodna mreža mladih YEU International, tokom maja i juna radi niz događaja kao deo projekta GamifyEU, a ove sedmice je na redu vrhunska aktivnost – pridružiće nam se 3 člana Evropskog parlamenta (evropski poslanici) kako bismo zajedno “popili kafu”!

Ovo je jedinstvena prilika da mnogi mladi ljudi širom Evrope razgovaraju sa donosiocima odluka koji su takođe MLADI baš poput njih.

Više informacija možete videti na stranici Facebook događaja: https://vvv.facebook.com/events/1150417771985900/

Veza za registraciju Zoom-a (potrebno je popuniti da biste pristupili događaju): https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0oc-qprjMqH9GTmZYTrbkiF4YOoVpHXvNV

Malo više o događaju

Šta kažete na kafu sa poslanicima?

Kako je biti mlada osoba i član Evropskog parlamenta? Šta zapravo rade poslanici?
Ovo je prilika da ih pitate lično!

Neka od pitanja mogu biti: Šta je izazovno u njihovom poslu? Šta im se sviđa u poslu? Zašto ste su odlučili kandidovati za poslanika u Evropskom parlamentu? Koja je bila motivacija? Kako njihov rad posebno utiče na EU i njene građane? Koja su glavna područja EU u kojima rade? Zašto je EU važna za mlade?

Zajedno ćemo razgovarati o tome kako EU utiče na naše živote, kako se donose odluke, kakav je odgovor EU u kriznim situacijama i mnoga druga pitanja koja biste možda želeli da postavite.

Pridružite se našoj kafi sa poslanicima Evropskog parlamenta:

  • Evin Incir, socijalisti i demokrati, Švedska
  • Brando Benifei, socijalisti i demokrati, Italija
  • Niklas Nienaß, Zeleni, Njemačka

11. jun 2020. godine u 17 časova

Registrujte se ovde.

Scroll to top