Info dan “ERASMUS+ otvara vrata”

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA iz Banja Luke organizuje info dan “ERASMUS+ otvara vrata” koji će se održati u utorak, 20. novembra 2018. godine od 9.30 do 17 časova u Domu omladine Banja Luka.

Cilj info dana je učesnicima pružiti informacije o ERASMUS+ programu, ključnim mjerama u sklopu programa, te o samoj projektnoj aplikaciji.

Tokom info dana učesnici će imati priliku da steknu znanja o samoj projektnoj aplikaciji i rokovima za dostavu projektnih prijedloga, registraciji i dobijanju PIC broja, mogućnostima apliciranja i finansiranja, pronalasku partnera i međusobne saradnje, rokovima za dostavu projektnih prijedloga, programskim i partnerskim zemljama, i druge informacije vezane sa ERASMUS+ program.

Info dan je namijenjen, kako za one koji se prvi put susreću sa ERASMUS+ programom, tako i za one koji već godinama koriste mogućnosti koje ovaj program nudi.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na info danu “ERASMUS+ otvara vrata”, molimo Vas da ispunite sljedeći obrazac koji se nalazi na: https://goo.gl/forms/TZ8Adf7VitTXLUdJ2

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top