Završen dvodnevni trening u Kneževu

Drugi modul projekta “You can Youth Can: Community Focused Youth Leadership” održan je od 14. do 15. februara 2020. godine u Kneževu u Omladinskom centru “Magija”.

Na dvodnevnom treningu u Kneževu učestvovalo je 10 mladih ljudi, koji su imali priliku da čuju nešto više o komunikaciji sa mladima, asertivnoj komunikaciji, odnosima sa javnošću te medijima i digitalnom omladinskom radu.

Takođe, učesnici koji su pokazali izuzetno zalaganje i entuzijazam imali su prilike da se upoznaju sa kategorijama i stilovima komunikacije, sa tehnikama asertivnog govora, kako se piše saopštenje, osnovama javnog nastupa, da vežbaju nastup pred TV kamerom, kao i sa osnovima digitalnog omaldinskog rada i digitalnim alatima koje mogu koristiti kako u lične svrhe, tako i u radu njihovog omladinskog centra.

Trenerski tim su činili Vesna Račić, PR menadžer iz Agencije Pro Public, i Miloš Blagojević, iz Agencije za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka.

U nastavku projekta očekuje nas još Čelinac, koji će takođe biti obuhvaćen ovim modulom te se samim tim i završava drugi krug radionica.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Scroll to top