Seminar “Saradnja sa medijima”

Odnosi sa medijima su dio odnosa s javnošću. Njihova uloga je u dostizanju maksimuma publikacije i širine informacija, da bi se ostvarili popularnost i razumijevanje. Prije nego što se obavi razgovor sa bilo kojim od predstavnika medija, služba odnosa s javnošću bi trebalo dobro da prouči i prostudira strategiju konkretne medijske kuće, novinara i ostalih.

Na koji način, kojim metodama i kako na najkvalitetniji način izgraditi dobre odnose sa medijima možete da naučite na radionici pod nazivom „Kako efikasno komunicirati i sarađivati sa medijima“, koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 13. marta 2020. godine, u periodu od 10 do 18 časova. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz radionicu će vas voditi Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci, te nekoliko novinara i urednika iz BL medija, koji će vam prenijeti svoja iskustva i sugestije.

Ova jednodnevna radionica će biti sastavljena od uvodnog, teorijskog dijela, gdje će predavač sa polaznicima proći kroz osnove saradnje sa medijima, načina kontaktiranja, pisanja saopštenja, organizovanja konferencije, te praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulacije utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se pripremite i spremite za saradnju sa medijima i njihovim predstavnicima.

Cijena kotizacije za radionicu „Kako efikasno komunicirati i sarađivati sa medijima“ je 96,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 09.03.2020., a rok za uplatu kotizacije je 11.03.2020. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1jwZie2MaxsZBuiR4s-2ujiYICm87bAaNB0GwkhMEGlg/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300 ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top