Drugi modul projekta YOUth CAN u Srpcu

Drugi modul projekta “You can – Youth Can: Community Focused Youth Leadership” održan je od 06. do 07. februara 2020. godine u Srpcu u Omladinskom centru “CEZAR”.

Učesnici su tokom dvodnevne aktivnosti prvi put imali priliku da se upoznaju sa sljedećim oblastima: komunikacija sa mladima, asertivna komunikacija, odnosi sa javnošću, mediji i digitalni omladinski rad.

Takođe, učesnici koji su pokazali izuzetno zalaganje i entuzijazam imali su prilike da se upoznaju sa kategorijama i stilovima komunikacije, sa tehnikama asertivnog govora, kako se piše saopštenje, osnovama javnog nastupa, da vežbaju nastup pred TV kamerom, kao i sa osnovima digitalnog omaldinskog rada i digitalnim alatima koje mogu koristiti kako u lične svrhe, tako i u radu njihovog omladinskog centra.

Trenerski tim su činili Vesna Račić, PR menadžer iz Agencije Pro Public, i Miloš Blagojević, iz Agencije za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka.

U nastavku projekta očekuju nas Banjaluka, Kneževo i Čelinac, koji će takođe biti obuhvaćeni ovim modulom.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Scroll to top