Seminar “Nastup pred TV kamerama”

Koliko javni nastup može biti stresan, znaju svi koji su imali bilo kakav susret sa javnim nastupom. Poseban problem većini ljudi predstavlja nastup pred TV kamerama.

Šta je sve javni nastup, koje vrste nastupa pred TV kamerama postoje, koja je razlika između izjave, intervjua, priloga, kako odreagovati kada vas snimatelj i novinar „presretnu“ na ulici, možete da naučite na seminaru pod nazivom “Nastup pred TV kamerama”, koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 29. februara 2020. godine (subota), u periodu od 10 do 18 časova. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz javni nastup će vas voditi Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci, koja je ujedno i autorka i voditeljka emisije “Ženski kutak”.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od uvodnog, teorijskog dijela, gdje će predavač sa polaznicima proći kroz osnove javnog nastupa, priprema nastupa pred TV kamerama, načinima ponašanja i oblačenja za TV nastupe, i od praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulaciju različitih formi nastupa pred TV kamerama utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se pripremite i spremite za ovaj vid javnog nastupa.

Cijena kotizacije za seminar “Nastup pred TV kamerama” je 94,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 25.02.2020., a rok za uplatu kotizacije je 27.02.2020. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1xn5zqIp7Wjh2BbvAFSrWHt-Bk6LMvqT4vicMPEwjzTE/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300, a kontakt osoba je Vesna Račić ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top