Seminar: Marketing i PR u medicini

Savremene tržišne pojave i kretanja u medicini, neizostavno utiču na rezultate poslovanja. Da bi se na tržištu proizvoda i usluga u ovoj djelatnosti opstalo, neophodno je usvojiti marketinšku orijentaciju. Kvalitet je važan, ali ukoliko nije na pravi način predstavljen, to može finalno uticati na opstanak poslovnih subjekata koji se bave pružanjem medicinskih usluga. Pravilnim targetiranjem, omogućava se pozicioniranje tih usluga i proizvoda i obezbeđuju se vjerni pacijenti i značajno povećanje finansijskih rezultata.

Cilj programa je upoznavanje sa principima, procesom i praksom marketinga i odnosa s javnošću u dinamičnom poslovnom okruženju medicinskih usluga.

Na koji način da unaprijedite svoje poslovanje u oblasti zdravstva kroz marketinške i PR aktivnosti, možete da naučite na jednodnevnom seminaru „Marketing i PR u medicini” koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 13.12.2019. godine, u periodu od 10:00-18:00h. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz „Marketing i PR u medicini“ će vas voditi Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci. Kroz predavanja će predstaviti strategije, načine izrade istih, ali i primjere iz prakse iz zemlje i inostranstva.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od uvodnog, teorijskog dijela i od praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulaciju utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se pripremite i osmislite strategiju marketinga i odnosa s javnošću.

Cijena kotizacije za seminar „Marketing i PR u medicini“ je 90,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Partneri seminara su Vitinka i Tenen.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 09.12.2019., a rok za uplatu kotizacije je 11.12.2019. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1C6wOVdvNtuRvt2k-NbSt-5U-TfdtLDI0hVk2yd2BQJY/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300, a kontakt osoba je Vesna Račić ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top