Radionica: Kako efikasno koristiti digitalne alate u omladinskom organizovanju?

Kako efikasno koristiti digitalne alate u omladinskom organizovanju, i na koji način usavršiti svoje lične digitalne vještine i povećati svoja znanja iz oblasti informaciono-komunikacijonih tehnologija, te kako uz primjenu web i mobilnih aplikacija možete olakšati rad i komunikaciju unutar organizacije i sa mladima, saznaćete na interaktivnoj radionici koja će se održati u petak, 22. novembra 2019. godine u periodu od 13 do 19 časova u Domu omladine Banja Luka. Za aktivno učešće na radionici potrebno je ponijeti laptop, tablet ili mobilni telefon.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 21. novembra 2019. godine na https://forms.gle/eEgePVJTsRhQUN2z6

Po završetku, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Nakon učešća na radionici, učesnici će imati priliku učestvovati u izradi publikacije za mlade, koja će sadržavati informacije za mlade iz oblasti omladinskog organizovanja, informisanja i učešća mladih na lokalnom nivou, omladinskog rada i omladinske politike, kao i mobilnosti mladih.

Radionica se realizuje u sklopu projekta “P.O.K.R.E.T. – Program osnaživanja kompetencija kroz razvoj, edukacij i trening” koji podržava i sufinansira Grad Banja Luka. Cilj projekta je osnaživanje kompetencija mladih i jačanje kapaciteta organizacija iz kojih dolaze.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top