Radionica: Kako postati omladinski aktivista i biti aktivan u lokalnoj zajednici?

Kako postati omladinski aktivista i biti aktivan u lokalnoj zajednici, i na koji način raditi na ličnom razvoju, usavršiti svoje lične vještine i povećati svoja znanja, te kako dobiti određena iskustava, saznaćete na interaktivnoj radionici koja će se održati u petak, 8. novembra 2019. godine u periodu od 13 do 19 časova u Domu omladine Banja Luka.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal i osvježenje.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 7. novembra 2019. godine na https://forms.gle/XiGxGiWPTtLL2BZG8

Po završetku, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Nakon učešća na radionici, učesnici će imati priliku učestvovati u izradi publikacije za mlade, koja će sadržavati informacije za mlade iz oblasti omladinskog organizovanja, informisanja i učešća mladih na lokalnom nivou, omladinskog rada i omladinske politike, kao i mobilnosti mladih.

Radionica se realizuje u sklopu projekta “P.O.K.R.E.T. – Program osnaživanja kompetencija kroz razvoj, edukacij i trening” koji podržava i sufinansira Grad Banja Luka. Cilj projekta je osnaživanje kompetencija mladih i jačanje kapaciteta organizacija iz kojih dolaze.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top