Sastanak sa predsjednikom gradske Skupštine, Zoranom Talićem

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka, Zoran Talić, prisustvovao je sa svojim saradnicima sastanku sa predstavnicima naše organizacije u Domu omladine u Banjoj Luci.

Tom prilikom predsjedniku Skupštkne predstavljene su aktivnosti, ali i do sada postignuti rezultati naše organizacije, te izražena spremnost za saradnju i unapređenje programa za mlade u našem gradu.

Predsjedniku Skupštine predstavljena je strateška platforma Fond omladinske mobilnost za koju je CEREBRA osigurala kapacitet za implementaciju te će započeti proces javnog zagovaranja ove platforme za grad Banju Luku. Predstavljen je i koncept info tačke i portala za mlade kojima će u okviru projekta ,,Banja Luka ljudskog lica” administrirati upravo naša organizacija.

Takođe, na sastanku je razmatrano i nekoliko novih inicijativa za koje je predsjednik Talić iskazao interes i svoju punu podršku, te će prijedlozi u narednom periodu biti upućeni zvanično na razmatranje.

U otvorenom i konstruktivnom jednočasovnom razgovoru pokazan je zavidan nivo razumijevanja rada i djelovanja naše organizacije te prepoznag njen značaj i kvalitet programa koje realizujemo.

Zaključeno je kako ovaj vid podrške i saradnje civilnog, omladinskog sektora sa predstavnicima gradskih institucija jača međusobno uvažavanje i razvija povjerenje neophodno za nova rješenja u omladinskom radu i informisanju.

Ispred naše organizacije sastanku su prisustvovali predsjednik Upravnog odbora, Miloš Blagojević, te članovi Nataša Bednarčuk i Miloš Kovačević.

Scroll to top