Seminar: Organizacija specijalnih događaja

Mnogi od nas su posmatrali događaj, većina je na nekima i učestvovala, ali samo malobrojni su ih organizovali. Organizator događaja mora osigurati nesmetan tok događaja, mora svesti rizike na najmanju moguću mjeru i maksimalno povećati zadovoljstvo prisutnih.

Šta sve spada u specijalne događaje, koje zahtjeve treba ispoštovati, na koji način se pripremiti i kako smanjiti rizik, te kako napraviti najupečatljiviji događaj, možete saznati ukoliko nam se pridružite na seminaru “Organizacija specijalnih događaja”, koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 18. novembra 2019. godine, u periodu od 10 do 18 časova. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz “Organizaciju specijalnih događaja” će vas voditi prof. dr Ljiljana Čekić, koja je ujedno i glumica, i Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci, koje su kroz svoj rad pripremile, učestvovale i organizovale veliki broj specijalnih događaja.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od uvodnog, teorijskog dijela, gdje će predavači sa polaznicima proći kroz osnove organizacije događaja, načine pripreme i realizacije, pregleda nekih događaja koje su organizovale i od praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulaciju organizacije događaja utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se pripremite i organizujete svoj događaj.

Cijena kotizacije za seminar “Organizacija specijalnog događaja” je 94,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Partneri seminara su Vitinka i Tenen.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 13.11.2019., a rok za uplatu kotizacije je 15.11.2019. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1E4_8wZFjJpI1Oo93Iprj6Gbg3X38Xq6p-h6LJ78dCoE/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300, a kontakt osoba je Vesna Račić ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top