Radionica: Javni nastup i nastup pred TV kamerama

Kada gledamo nečije gostovanje na televiziji, djeluje nam kao da je osoba rođena za nastup. Niko nije rođen za nastup, a da bi to dobro izgledalo, neophodna je priprema. Koje vrste pripreme se rade za TV nastup, kako se obući, na koji način govoriti, možete da saznate na našoj radionici “Javni nastup i nastup pred TV kamerama”, koja će se održati od 10 do 18 časova u petak, 1. novembra 2019. godine u Domu omladine Banja Luka. U sklopu predavanja imaćemo i praktičnu radionicu pred kamerama.

Predavač je Vesna Račić, PR manager, sa 20-ogodišnjim iskustvom u praksi. Na studijima odnosa s javnošću profesori su joj bili vrhunski predavači iz zemlje i inostranstva, a sa njima i danas sarađuje na mnogim projektima koje radi. Uradila je veliki broj strateških planova odnosa s javnošću, radila na PR kampanjama, organizovala manifestacije, te organizovala veliki broj seminara iz oblasti marketinga i PR-a, a 2010. je pokrenula svoju agenciju za odnose s javnošću. Vodila je i veći broj radionica. Vremenom, shvatajući da žene nisu baš zastupljene na adekvatan način u medijima, pokrenula je i emisiju “Ženski kutak”, koja se bavi promocijom uspješnih žena, a do sada je snimljeno i izemitovano preko 300 emisija.

Radionica je namijenjena svima koji žele usavršiti svoje znanje i više zakoračiti u oblast odnosa sa javnošću.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal, osvježenje i hrana tokom obuke. Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Učešće na radionici je besplatno.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 31. oktobra 2019. godine do 16 časova na https://forms.gle/snvzWji6pJ2VtvzR7

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top