Radionica: Pisanje saopštenja za javnost

Saopštenja za javnost su jedan od najčešćih oblika prenošenja informacija putem medija. Ono je i dalje glavno oruđe u odnosima sa medijima. Saopštenje mora da sadrži vijest, nešto bitno, novo i značajno, a prije svega da bude zanimljivo za medije.

Kako napisati saopštenje, kakva struktura treba da bude i kako ga plasirati, saznaćete ukoliko se prijavite na jednodnevnu radionicu “Pisanje saopštenja”, koja će se održati od 9.30 do 17 časova u petak, 18. oktobra 2019. godine u Domu omladine Banja Luka. Radionica će biti interaktivna, sa vježbama i primjerima iz prakse.

Predavač je Vesna Račić, PR manager, sa 20-ogodišnjim iskustvom u praksi. Na studijima odnosa s javnošću profesori su joj bili vrhunski predavači iz zemlje i inostranstva, a sa njima i danas sarađuje na mnogim projektima koje radi. Uradila je veliki broj strateških planova odnosa s javnošću, radila na PR kampanjama, organizovala manifestacije, te organizovala veliki broj seminara iz oblasti marketinga i PR-a, a 2010. je pokrenula svoju agenciju za odnose s javnošću. Vodila je i veći broj radionica. Vremenom, shvatajući da žene nisu baš zastupljene na adekvatan način u medijima, pokrenula je i emisiju “Ženski kutak”, koja se bavi promocijom uspješnih žena, a do sada je snimljeno i izemitovano preko 300 emisija.

Radionica je namijenjena svima koji žele usavršiti svoje znanje i više zakoračiti u oblast odnosa sa javnošću.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal, osvježenje i hrana tokom obuke. Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 16. oktobra 2019. godine na https://forms.gle/qr5AN2AE1SBCti3T8

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top