Seminar: Izgradnja tima i interno komuniciranje

Za uspjeh jednog preduzeća ili institucije, kao i projekta, važan je dobar i kvalitetan tim. Za kreiranje dobrog tima potrebno je ostvariti dobru komunikaciju unutar istog. Na koji način komunicirati unutar organizaciji i kako napraviti kvalitetan tim možete naučiti na seminaru “Izgradnja tima i interno komuniciranje” koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar “Arie Livne” i Pro public d.o.o., 25. oktobra 2019. godine, u periodu od 10 do 18 časova. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra Banja Luka, Gavre Vučkovića 2.

Kroz ovaj seminar će vas voditi prof. dr Besim Spahić, komunikolog i muzičar, sa velikim teorijskim, ali i praktičnim znanjem iz oblasti marketinga i komunikologije.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od uvodnog, teorijskog dijela, gdje će predavač sa polaznicima proći kroz osnove komunikacije, razlike između interne i eksterne komunikacije, kao i kroz načine stvaranja najkvalitetnijeg tima unutar jedne organizacije, i od praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulaciju utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se napravite tim i kako kvalitetno da komunicirate unutar istog.

Cijena kotizacije za seminar “Izgradnja tima i interno komuniciranje” je 142,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 21.10.2019. godine, a rok za uplatu kotizacije je 23.10.2019. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1meYLmGZFQw0C1bZemodjDML4DQ5w5rZP-gay0ldpzJc

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300, a kontakt osoba je Vesna Račić ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top