Seminar: Javni nastup i govor pred publikom

Koliko javni nastup može biti stresan, znaju svi koji su imali bilo kakav susret sa javnim nastupom i govorom pred publikom.

Šta je sve javni nastup, koliko je pripreme potrebno za jedan javni nastup, na koji način se najkvalitetnije i najbolje pripremiti i kako postići željeni efekat, možete da naučite na seminaru pod nazivom „Javni nastup i govor pred publikom“, koji organizuju Agencija za razvoj i saradnju Cerebra Banja Luka, Jevrejski kulturni centar Arie Livne i Pro public d.o.o., 26.10.2019. godine, u periodu od 10:00-18:00h. Seminar će se održati u Banjoj Luci, u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra, Gavre Vučkovića 2.

Kroz javni nastup će vas voditi prof. dr Ljiljana Čekić, koja je ujedno i glumica, i Vesna Račić, PR manager sa 20-ogodišnjim iskustvom u struci.

Ovaj jednodnevni seminar će biti sastavljen od uvodnog, teorijskog dijela, gdje će predavači sa polaznicima proći kroz osnove javnog nastupa, priprema nastupa, različitih tipova javnog nastupa i od praktičnog, interaktivnog dijela, gdje će se kroz simulaciju javnog nastupa utvrđivati na čemu je potrebno dodatno raditi i na koji način da se pripremite i spremite za javni nastup.

Cijena kotizacije za seminar „Javni nastup i govor pred publikom“ je 94,00 KM.

U cijenu kotizacije je uračunat materijal za predavanje, propratni materijali, ručak, kafa (čaj), sok, voda.

Rok za prijavu učešća na seminaru je 21.10.2019., a rok za uplatu kotizacije je 23.10.2019. godine. Kotizaciju uplaćujete nakon dostavljenog predračuna.

Broj mjesta je ograničen.

Prijavu vašeg učešća možete izvršiti online, putem obrazca na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/13WmzMvrunfIaOp8pGcMR2HhWbDmzXzvy7AkIhO1-4a4/edit

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate na broj 065/850-300, a kontakt osoba je Vesna Račić ili na mail seminari.propublic@gmail.com

Scroll to top