Radionica: Uvod u odnose sa javnošću

Savremeno poslovanje, ali i bilo koji drugi vid aktivizma i rada je nezamisliv bez dobro isplaniranih i kvalitetno odrađenih odnosa s javnošću. Na jednodnevnoj radionici “Uvod u odnose s javnošću”, koja će se održati od 9.30 do 17 časova u petak, 11. oktobra 2019. godine u Domu omladine Banja Luka, polaznici će biti upoznati sa sljedećim oblastima:

  • Šta su odnosi s javnošću
  • Uloga i suština odnosa s javnošću
  • Ciljevi, taktike i metode PR-a
  • Vještine i znanja dobrog PR managera
  • Odnosi s javnošću kao funkcija menadžmenta
  • Oblasti odnosa s javnošću

Predavač je Vesna Račić, PR manager, sa 20-ogodišnjim iskustvom u praksi. Na studijima odnosa s javnošću profesori su joj bili vrhunski predavači iz zemlje i inostranstva, a sa njima i danas sarađuje na mnogim projektima koje radi. Uradila je veliki broj strateških planova odnosa s javnošću, radila na PR kampanjama, organizovala manifestacije, te organizovala veliki broj seminara iz oblasti marketinga i PR-a, a 2010. je pokrenula svoju agenciju za odnose s javnošću. Vodila je i veći broj radionica. Vremenom, shvatajući da žene nisu baš zastupljene na adekvatan način u medijima, pokrenula je i emisiju “Ženski kutak”, koja se bavi promocijom uspješnih žena, a do sada je snimljeno i izemitovano preko 300 emisija.

Radionica je namijenjena svima koji žele usavršiti svoje znanje i više zakoračiti u oblast odnosa sa javnošću.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal, osvježenje i hrana tokom obuke. Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 9. oktobra 2019. godine na https://forms.gle/bvExRew4kkk37YbKA

Broj mjesta je ograničen. Ukoliko broj učesnika bude veći od planiranog, CEREBRA će organizovati i novu radionicu u novom terminu.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću putem e-maila.

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top