Banja Luka: P.O.K.R.E.T. radionica

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka uz podršku Grada Banja Luka organizuje P.O.K.R.E.T. radionicu, koja će se održati od 10 do 15 časova u utorak, 16. jula 2019. godine u Domu omladine Banja Luka.

Cilj radionice je pružiti učesnicima znanja iz oblasti omladinskog organizovanja i omladinske politke, učešću i informisanju mladih na lokalnom nivou, kao regionalne saradnje i mobilnosti mladih.

Tokom radionice učesnici će imati priliku da se uvedu u temu omladinskog organizovanja u Banjoj Luci i Republici Srpskoj, više saznaju o lokalnoj i republičkoj omladinskoj politici, o učešću mladih u procesu donošena odluka, kao i sa radom tijela za mlade, a takođe ćemo predstaviti kako i gdje pronaći korisne informacije za mlade, pogotovo u oblasti regionalne saradnje i međunarodne mobilnosti mladih.

Takođe tokom radionice će učesnici biti upoznati sa Erasmus+ programom, kao i mogućnostima i prilikama za učešće u događajima i aktivnostima koje su podržane od strane Erasmus+ programa, sa radom RYCO-a Regionalne kancelarije sa saradnju mladih Zapadnog Balkana, i drugim međunarodnim organizacijama i institucijama.

Radionica je namijenjenja svima koji žele zakoračiti u svijet omladinskog organizovanja, koji se žele pokrenuti i postati omladinski aktivisti, biti aktivni građani u svojoj lokalnoj zajednici, a i svima onima koji žele obnoviti znanje i saznati neke nove informacije iz omladinskog organizovanja.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal i osvježenje.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 15. jula 2019. godine do 16 časova na https://forms.gle/DbwgZ6o6Nf1oXgjN7

Po završetku radionice, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top