Obuka: Osnove digitalnog marketinga

Digitalni marketing za omladinski i NVO sektor

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka organizuje dvodnevnu obuku iz osnova digitalnog marketinga, koja će se održati od 9 do 16 časova u subotu i nedjelju, 15. i 16. juna 2019. godine u Domu omladine Banja Luka.

Cilj obuke je pružiti učesnicima znanja iz oblasti digitalnog marketinga, te razviti informaciono-komunikacione vještine koje će učesnicima pomoći da uspješnije predstave sebe i organizacije, te kako promovišu rad i aktivnosti organizacije.

Tokom obuke učesnici će imati priliku da se uvedu u temu digitalnog marketinga, pisanje za web (kako pisati tekst koji će svi htjeti čitati), SEO optimizacija uvod (kako biti prvi na Google), promovisanje na Facebooku i Instagramu, E mail marketing, i dr.

Predavač je Robert Dacešin, Digital Ninja (www.mojadigitalnaakademija.com), kreativni bloger-putopisac. Po zanimanju je magistar ekonomije, koju je završio na Univerzitetu ekonomije u Bratislavi, Slovačka, mada se već nekoliko godina bavi digitalnim marketingom, koji predstavlja njegovu najveću strast. Pokrenuo je mnogo vlastitih projekata, poput najčitanijeg putopisnog bloga u BiH (Rio priče sa putovanja), prvog interaktivnog turističkog vodiča za Banjaluku (Travel mapping), i dr. Aktivno govori 5 stranih jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački), a dobio je i nagradu grada za doprinos razvoju turizmu i sportu. Napisao je dvije knjige, prvi ikada turistički vodič za Banjaluku i putopisnu knjigu “Pisma iz Južne Amerike.” Njegov sajt, www.riopricesaputovanja.com, mjesečno otvori preko 130.000 ljudi, a njegova Facebook stranica ima preko 57.000 pratilaca.

Obuka je namijenjena svima koji žele usavršiti svoje znanje iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, svima koji žele zakoračiti više u online svijet, svima koji žele naučiti nove tehnike promocije, pisanja i kreiranja vizuelnog sadržaja, svim zainteresovanim.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal, osvježenje i hrana tokom obuke. Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 13. juna 2019. godine do 12 časova na https://forms.gle/TgGLBV8TpNqdyv8W6

Broj mjesta je ograničen. Ukoliko broj učesnika bude veći od planiranog, CEREBRA će organizovati i novu radionicu u novom terminu.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću putem e-maila.

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju obuke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top