Prezentacija mladih žena preduzetnica Banja Luke

Institut za razvoj mladih i zajednice “Perpetuum mobile” Banja Luka i Agencija za razvoj i saradnju “CEREBRA” Banja Luka uz podršku Ekonomske škole Banja Luka, oranizovali su prezentaciju mladih žena preduzetnica Banja Luke, koja se održala 11. aprila 2019. godine u amfiteatru Ekonomske škole u Banjoj Luci.

Ovaj događaj je za cilj imao promociju mladih ljudi, a posebno žena, i njihovih znanja, kao i promocije pozitivnih priča i iskustava. Naše mlade preduzetnice su uspješnim pričama predstavile svoj put od ideje do realizacije sopstvenog biznisa, te su motivisale i inspirisale druge mlade ljude i buduće preduzetnice da se odvaže na ovaj korak.

Snažne preduzetnice koje stoje iza ovih sjajnih priča i koje su se svojim velikim trudom i radom uspjele izboriti na BH preduzetničkoj sceni su Andrea Vuković (Klicker Banjaluka), Aleksandra Kecman (Supreme Fitness Studio), Mirna Katić (Zdrava Logika), Una Stanišljević (LU Architects) i Milena Mijatović (MINT).

Događaju je prisustvovao i ambasador Francuske u BiH Nj.E. Gijom Rusom, koji je i otvorio događaj. Bitno je napomenuti, da su učesnici ovog događaja imali direktnu korist, jer su mogli iz prve ruke čuti iskustva mladih preduzetnica i izazove sa kojima su se susretale u praksi.

Scroll to top