Obuka: Javno zagovaranje i lobiranje

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA Banja Luka organizuje dvodnevnu obuku iz javnog zagovaranja i lobiranja, koja će se održati od 10 do 17 časova u subotu i nedjelju, 23. i 24. februara 2019. godine u Domu omladine Banja Luka.

Cilj obuke je pružiti učesnicima znanja iz oblasti javnog zagovaranja i lobiranja, te razviti komunikacijske vještine u procesima ostvarivanja uticaja na sagovornika i donosioce odluka.

Tokom obuke učesnici će imati priliku da se uvedu u temu zagovaranja i lobiranja, upoznaju sa načinima i modelima lobiranja, kako uspješno koristiti lobiranje za ostvarivanje ciljeva organizacije i njihovih programa, kako uspješno zagovarati projekte, i dr.

Predavač je mr Ilija Trninić, izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice „Perpetuum mobile“ iz Banja Luke, koji već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Do sada je objavio kao autor i koautor petnaest naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja.

Kotizacija za obuku je 20 KM. Kotizacija pokriva troškove organizacije i logistike obuke, radni materijal na obuci, hranu i osvježenje, štampu materijala, priručnik za učesnike.

Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 21. februara 2019. godine do 12 časova na https://goo.gl/forms/hzoBZloqLEWsSO3d2

Broj mjesta je ograničen. Ukoliko broj učesnika bude veći od planiranog, CEREBRA će organizovati i novu radionicu u novom terminu.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću putem emaila.

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju obuke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Scroll to top