EKO ŠETNJA #5 U NEDJELJU!

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA zajedno sa partnerima u okviru ovogodišnje manifestacije Dani studenata 2021. koju organizuje Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci, organizuje petu Eko šetnju!

EKO-ŠETNJA će se održati NEDJELJU, 19.09.2021. godine sa početkom u 12 časova ispred Paviljona 1 SC Nikola Tesla Banja Luka.

Pozivamo sve koji žele da se priključe akciji da sa sobom ponesu zaštitne maske, te udobnu odjeću i obuću. Organizator obezbjeđuje rukavice i vreće za smeće.

  • EKO-ŠETNJA je pokret koji ima za cilj:
  • promociju zdravih stilova života,
  • kvalitetnog provođenja slobodnog vremena,
  • uključivanje i afirmisanje mladih u društvenu zajednicu,
  • podsticanje ekološke osvještenosti i
  • direktan uticaj na zaštitu životne sredine.

Šetnja je otvorena za sve zainteresovane koji žele da se upoznaju, druže, rekreiraju i dorinesu smanjenju otpada.

Podsjećamo, cilj eko-šetnje leži u naglašavanju važnosti i očuvanju kvaliteta okoliša i djelovanja na stvaranje ekološki svjesne, savjesne i društveno odgovorne sredine koja bi sve prirodne zanimljivosti sačuvala kao jedinstvenu prirodnu vrijednost. Jačanje svijesti građana i okoline o potrebi zaštite i mudrog korištenja njegovih prirodnih vrijednosti treba biti dugoročan zadatak svih nas.

EKO-ŠETNJA poziva sve organizacije i pojedince voljne da pomognu i priključe akciji da nam se jave kako bi postali suorganizatori ove aktivnosti i kako bismo ovim pokretom očistili naše gradove i okolinu, ali i promovisali zdrave životne navike i stilove, te kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Za sva dodatna pitanja i informacije pišite nam na mail: ekosetnja2@gmail.com i ik.cerebra@gmail.com

Vidimo se u nedjelju u 12h u Banjaluci!

#ekosetnja #drugasezona #Banjaluka #DaniStudenata #CEREBRA #SPUNIBL #UNIBL

1 Comment

  1. […] Preuzeto sa: CEREBRA NGO […]

Comments are closed.

Scroll to top