Poziv organizacijama civilnog društva za učešće u konsultacijama o Nacrtu Budžeta Grada Banja Luka za 2021. godinu

Odbornici Skupštine Grada Banje Luke jednoglasno su usvojili Nacrt budžeta Grada za 2021. godinu u iznosu od 149,4 miliona KM, te su pozvali sugrađane da se u narednih sedam dana uključe u donošenje gradskog budžeta slanjem svojih prijedloga i sugestija na Nacrt, i to putem pisanih dopisa u Gradsku upravu ili elektronskom poštom na adresu: primjedbe@banjaluka.rs.ba

Izdvajanja za mlade i podrška radu omladinskog i nevladinog sektora u Gradu Banja Luka je jako bitno, te je stoga potrebno čuti glas i mišljenje omladinskih organizacija, organizacija za mlade i drugih nevladinih organizacija po ovom pitanju.

Iz tog razloga CEREBRA Banja Luka poziva predstavnike organizacija civilnog društva iz Banja Luke na konsultancije i javnu raspravu o Nacrtu budžeta Grada Banja Luka za 2021. godinu, koja će se održati u ponedjeljak, 22. februara 2021. godine u 12 sati u Domu omladine Banja Luka.

Sigurno smo da ćemo zajedničkim snagama dati konstruktivne prijedloge i sugestiju po pitanju Budžeta i onih stavki koji se tiču mladih, te na taj način adekvatno uzeti učešće u procesima donošenja odluka na lokalnom nivou.

Svi zainteresovani se mogu javiti putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Nacrt budžeta možete pogledati na sljedećem linku: https://www.banjaluka.rs.ba/gradska-uprava/budzet/

Događaj će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka od strane Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Scroll to top