EKO-ŠETNJA: Posljednja šetnja u sezoni

Posljednja EKO-ŠETNJA u prvoj sezoni (2020) održaće se u Banjaluci, u srijedu 14.10.2020. godine sa početkom u 15h. Polazno mjesto finalne šetnje biće park ,,Petar Kočić”.

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka, Studentska organizacija Prirodno-matematičkog fakulteta Banja Luka i SaMSIC – Komitet za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republike Srpske pozivaju vas na završni događaj EKO-ŠETNJA u provj sezoni implementacije!

Finalna šetnja krenuće iz parka ,,Petar Kočić” te će proći kroz urbani dio grada i završiće u parku ,,Mladen Stojanović” gdje će organizatori upriličiti konferenciju za medije kako bi predstavili rezultate ove lokalne inicijative.

Ne propustite priliku da i ovaj put budete dio sjajnog eko pokreta koji je za kratko vrijeme napravio značajne rezultate. Organizatori su i ovaj put osigurali vreće, rukavice za rad, a naši prijatelji iz Vitinke i Manje pobrinuće se da se osvježivo nakon rada. Učesnici su dužni ponijeti zaštitne maske i ponašati se u skladu sa instrukcijama u vezi sa prevencijom širenja virusa COVID-19.

Za sve učesnike osigurali smo i potvrde i evidenciju volonterskih sati.

Vidimo se u srijedu!

#EKO #Šetnja #Banjaluka

Scroll to top