BLOOM: Poziv za učesnike

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka poziva sve zainteresovane mlade iz Banjaluke (I koji su trenutno nastanjeni u Banjaluci) da se prijave na dvodnevnu obuku za edukatore u okviru projekta BLOOM – Banjalučka obuka i osnaživanje mladih.

Dvodnevna edukacija biće realizovana u naknadno utvrđenom terminu u periodu od 5. do 11. oktobra u prostorijama banjalučkog Doma omladine.

Edukatori koji prođu obuku imaće priliku da kroz realizaciju projekta implementiraju sopstvenu inicijativu i učestvuju u pilotiranju prvog lokalnog Foruma mladih.

Da biste se prijavili neophodno je da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i mail adresu) na milosk@cerebra-ngo.com najkasnije do 04.10.2020. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica kontaktirajte nas!

Napomena: Za učesnike programa osigurano je osvježenje tokom rada i radni materijali. Organizator ne snosi troškove boravka/ noćenja i putne troškove.

Projekat BLOOM realizuje se kao inicijativa mladih – polaznika obuke UMiD (Uči, misli, djeluj) koju implementira Institut za razvoj mladih KULT Sarajevo.
Scroll to top