PETA EKO-ŠETNJA U SRIJEDU!

Nakon kraće pauze, Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA zajedno sa Studentskom organizacijom Prirodno-matematičkog fakulteta i SaMSIC – Komitet za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republike Srpske organizuje petu EKO-ŠETNJU u Banjaluci!

Naše naredno druženje zakazujemo za SRIJEDU, 16.09.2020. godine sa početkom u 16h ovaj put u Krupi na Vrbasu.

Za određeni broj učesnika osiguran je prevoz, a polazak iz Banjaluke je planiran za 15h sa parkinga kod tvrđave Kastel.

Šetamo, družimo se i uređujemo naš grad na jednom od najpoznatijih turističkih potencijala našeg grada, u srcu prirode o kojoj često ne vodimo računa!

Ako ste spremni za vaše (prve) EKO korake, pridružite nam se!

Organizator osigurava rukavice, vreće za smeće i osvježenje za učesnike. Od učesnika se očekuje da posjeduju vlastitu zaštitnu masku te da se pridržavaju svih mjera prevencije od zaraze virusom COVID-19.

Za sva dodatna pitanja i informacije ali i za pomoć ovoj akciji u vidu donacija i/ili opreme budite slobodni da nam se obratite.

Podsjećamo, EKO-ŠETNJA je volonterska akcije koja ima za cilj promociju zdravih stilova života, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, uključivanje i afirmisanje mladih u društvenu zajednicu, podsticanje ekološke osvještenosti i direktan uticaj na zaštitu životne sredine.

Događaj podržavaju prijatelji iz Pekare Manja i Vitinke!

#EKOŠETNJA #Banjaluka

#CEREBRA #SOPMF #SaMSIC

Scroll to top