ČETVRTA EKO ŠETNJA ODRŽANA U LAKTAŠIMA!

Rekreativno-volonterska skcija EKO-ŠETNJA svoje četvrto izdanje imala je u gostujućem formatu i to u opštini Laktaši!

Događaju su se kao domaćini ove lokalne zajednice priključili UG ,,Centar za djecu, mlade i porodicu” Laktaši i Centar za ekonomski i ruralni razvoj – CERD Laktaši.

Akcija je oborila sve dosadašnje rekorde. Okupila je 25 učesnika koji su zajednički prešli 137,5 kilometara i napravili novih 126 800 EKO koraka! Ukupno je ostvareno novih 50 volonterskih sati i prikupljene 33 vreće smeća od 40 litara – 1320 litara smeća!

EKO-ŠETNJA ovim događajem prerasla je granice zajednice iz koje je krenula i postaje sve prepoznatija! Koristimo priliku da se zahvalimo našim sponzorima Pekari Manja i Vitinci koji su se pobrinuli da naši ,,šetači” ni ovaj put ne ostanu gladni i žedni i da se na kraju akcije okrijepe i druže u dobroj atmosferi!

Akciju su organizovali Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka, Studentska organizacije Prirodno-matematičkog fakulteta Banja Luka, SaMSIC – Komitet za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republiike Srpske zajedno sa UG ,,Centar za djecu, mlade i porodicu” Laktaši i UG ,,Centar za ekonomski i ruralni razvoj – CERD” Laktaši.

EKO-ŠETNJA nastavlja dalje i naredne sedmice šeta u novoj lokalnoj zajednici!

Scroll to top