TREĆA EKO-ŠETNJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA MLADIH!

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih (12.08), Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA zajedno sa Studentskom organizacijom Prirodno-matematičkog fakulteta i SaMSIC – Komitet za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republike Srpske organizuje treću EKO-ŠETNJU!

Naše naredno druženje zakazujemo za PETAK, 14.08.2020. godine sa početkom u 17h ovaj put na ušću Suturlije u Vrbas.

Šetamo, družimo se i uređujemo naš grad na potezu od ušća Suturlije i dužinom njenog kanjona gdje je primjećena velika količina otpada.

Radujemo se da u naš tim možemo poželjeti dobrodošlicu i prijateljima iz SaMSIC – Komitet za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republike Srpske!

Ako ste spremni za vaše (prve) EKO korake, pridružite nam se!

Organizator osigurava rukavice, vreće za smeće i osvježenje za učesnike. Od učesnika se očekuje da posjeduju vlastitu zaštitnu masku te da se pridržavaju svih mjera prevencije od zaraze virusom COVID-19.

Za sva dodatna pitanja i informacije ali i za pomoć ovoj akciji u vidu donacija opreme budite slobodni da nam se obratite.

Podsjećamo, EKO-ŠETNJA novi je koncept volonterske akcije koja ima za cilj promociju zdravih stilova života, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, uključivanje i afirmisanje mladih u društvenu zajednicu, podsticanje ekološke osvještenosti i direktan uticaj na zaštitu životne sredine. Šetnja se organizuje jednom sedmično i otvorena je za sve zainteresovane koji u dvočasovnom događaju žele da se upoznaju, druže, rekreiraju i doprinesu smanjenju otpada.

#EKOŠETNJA #Banjaluka

#CEREBRA #SOPMF #SaMSIC

Scroll to top